Prevenire afectiuni cu apa Kangen

Prevenire afectiuni cu apa Kangen

In continuare vom prezenta cateva afectiuni pentru care este recomandata APA KANGEN alcalina si celelate tipuri de apa produsa de aparatul Enagic Leveluk SD-501. NU SE IAU MEDICAMENTE CU APA KANGEN ALCALINA le poate mari efectul, fiind absorbite mult mai repede.


Acnee: in functie de tipul de acnee, exista diferite modalitati de folosire a apei pentru tratarea acesteia. Nici una dintre ele nu va face rau, astfel incat daca o modalitate nu da rezultate incercati o alta modalitate.
(1) Unde sunt furuncule, inflamatii si infectii (iritatii) este recomandat sa pulverizati APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) si lasati sa se usuce. Cand locul este uscat complet, aplicati pe suprafata respectiva un bandaj imbibat in APA PUTERNICA KANGEN (11.5 pH) pentru 5 minute. Aceast lucru permite corpului sa neutralizeze acizii care provoaca acneea. Uscati zona si apoi pulverizati cu APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH) si lasati sa se usuce. Repetati procedura de doua ori pe zi.
(2) Unde nu este inflamat sau infectat folositi APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH). Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.

Afectiuni ale rinichilor:  se bea cat mai multa APA KANGEN alcalina.

Alergii: se consuma 1 l/zi APA KANGEN alcalina.

Alunite, negi, etc: Daca aveti anormalitati pe piele folositi APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) ca sa vedeti daca sunt rezultate. In cele mai multe cazuri este mai usor sa folositi un bandaj imbibat cu acest tip de apa pentru bandajarea zonei respective. Schimbati bandajul cel putin o data pe zi. Cele mai multe persoane au observat ca a trebuit sa continue procedura descrisa mai sus, de la 30 la 60 de zile pentru a vedea rezulatele. Daca alunitele, negii sunt intr-o zona care prezinta dificultati in aplicarea bandajului in timpul zilei sau in public, aplicati bandajul in timpul liber.

Amigdalita, laringita: gargara de 5 ori/zi cu APA ACIDA (4.5 pH - 5.5 pH).

Arsuri: comprese cu APA ACIDA (4.5 pH - 5.5 pH) 10 minute, apoi se spala cu APA KANGEN alcalina.

Arsuri in zona stomacului: se beau 100 ml de APA KANGEN alcalina.

Arsuri solare: daca arsura solara nu este suficient de severa pentru interventie medicala, aplicati APA PUTERNICA KANGEN (11.5 pH) direct pe piele, sau cu ajutorul unui bandaj imbibat cu aceasta apa. Cand terminati procedura aplicati APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH). pe toata zona si lasati sa se usuce la aer, inainte sa acoperiti zona respectiva cu imbracaminte. Daca doriti puteti repeta operatiunea. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.

Artrita: se beau cantitati cat mai mari de APA KANGEN alcalina.

Astm:1 l/zi APA KANGEN alcalina.

Boli degenerative: se beau cantitati cat mai mari de APA KANGEN alcalina.

Cancer: se previne cancerul prin consumul uzual de APA KANGEN alcalina.

Colesterol: se bea APA KANGEN alcalina.

Constipatie: se bea APA KANGEN alcalina.

Cosuri: se bea 1 l/zi de APA KANGEN alcalina.

Depresie: se bea APA KAGEN alcalina.

Dermatite, dermatoze: se spala cu APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH), dupa care se spala cu APA KANGEN alcalina.

Diabet: se bea multa APA KANGEN alcalina. Avem multe cazuri de persoane la care le-a scazut glicemia de la 350 mg/ml la 150 mg/ml doar cu apa Kangen, neschimband regimul alimentar.

Dureri de cap: comprese cu APA KANGEN alcalina.

Dureri de dinti: clatirea gurii cu APA KANGEN alcalina.

Dureri musculare: se bea APA KANGEN alcalina.

Durere in gat: Cand aveti dureri in gat, faceti gargara cu APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) de 3 - 4 ori pe zi, intrucat va ajuta foarte mult. Daca aveti un copil care nu poate face gargara puneti apa intr-o sticla spray si stropiti de 3 - 4 ori pe zi (nu le face rau daca inghit apa). De cele mai multe ori copiii ne spun ca le trece durerea in cateva minute.

Imunitate scazuta: se bea 1 l/zi de APA KANGEN alcalina.

Psoriasis sau Eczeme: Am aflat ca cea mai buna abordare este cea pe care am folosit-o si pentru acnee. Din nou, depinde de severitate. Am avut succes in ambele cazuri, pur si simplu pulverizand cu APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH) de 3 - 6 ori pe zi si lasat sa se usuce. Daca cineva are o afectiune mai severa recomandam sa foloseasca APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) si lasati sa se usuce. Cand s-a uscat complet aplicati un bandaj imbibat in APA PUTERNICA KANGEN (11.5 pH) pe zona respectiva, timp de 5 minute. Acest lucru permite corpului sa neutralizele acizii care provoaca boala. Uscati zona si pulverizati cu APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH) ; lasati sa se usuce. Repetati procedura de cel putin doua ori pe zi. Este recomandat sa pulverizati cu apa de frumusete la cel putin 2 ore. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.

Spalatul gurii: Folositi APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) ca sa faceti gargara. Aceasta apa distruge bacteriile si alte micro-organisme in mai putin de cateva minute. Bacteriile din gura duc la producerea cariilor.

Taieturi si zgarieturi: Cand pielea a fost afectata este recomandat sa folositi APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) cel putin o data pe zi. Acest lucru ajuta sistemul imunitar sa se fereasca de micro-organisme precum bacterii, virusi, etc, care pot patrunde in corp prin pielea afectata. Apoi aplicati pe pielea ranita APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH) pentru 3 minute si lasati sa se usuce. Acest lucru ajuta la inchiderea porilor si inlatura durerea. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.

Toate afectiunile de mai sus se pot trata cu sistemul de purificare si alcalinizare a apei Leveluk Sd-501. Click aici pentru descrierea aparatului de apa.

Sfaturi utile:

 • NU SE IAU MEDICAMENTE CU APA ALCALINA le poate mari efectul, fiind absorbite mult mai repede.
 • Leveluk Sd 501
 • Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este aparatul care produce miraculoasa APA KANGEN.
 • Toate piramidele vietii au la baza apa.
 • Corpul uman este compus din aproximativ 70% apa.
 • Procentul de apa din organism variaza in functie de varsta: de la 97% la embrionul de 7 zile, scazand treptat la 65-75% la adult si 50-55 % la varstnic.
 • La persoanele obeze, procentul de apa din organism poate scadea¬† pana la 40 %.
 • Creierul contine 83% apa, sangele 83%, ochii 95%, muschii 75%, plamanii 86%, rinichii 83%.
 • pH - cantitatea de hidrogen activ. pH-ul este de la 0 la 14. 0-7=acid, 7-14=bazic.
 • Apa buna este cheia pentru curatarea fluidelor organismului.
 • Apa elimina oxigenul activ.
Copyright
Copyright