Aparatul LeveLuk Kangen ® 8

Leveluk Sd 501Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk Kangen 8, pe scurt K8, este cel mai inovator aparat produs de compania japoneza Enagic. Se deosebeste fata de celelalte aparate prin cele 8 placi de electroliza, 8 limbi straine, 8 tipuri de stechere, pomparea automata a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automata la schimbare, instructiuni de curatare enumerate pe ecran si ecranul LCD tactil de dimensiuni marite. Este compact si usor de instalat. Acesta transforma in timp real apa de la robinet in apa cea mai sanatoasa care exista si care este perfecta pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism. Este usor de folosit, dar este si convenabil ca si pret avand in vedere rezultatele obtinute.

Se deosebeste in mod fundamental de alte aparate disponibile pe piata si este recunoscut ca si echipament medical. Aparatele companiei japoneze Enagic, producatorul acestor inovatoare aparate, se gasesc in marea majoritate a spitalelor din Japonia. Descarcati certificatul pentru aparat medical eliberat de Ministerul Sanatatii din Japonia. Click aici.

LeveLuk K8 ca rezultat al procesului de electroliza poate crea cinci categorii de apa in functie de pH-ul selectat, fiecare avand multe utilizari in viata de zi cu zi :

1 - 3 tipuri de apa alcalina Kangen (8.5 pH - 9.0 pH - 9.5 pH)
Apa alcalina, terapeutica, ideala nu numai pentru baut, dar si pentru gatit. Alimentele preparate vor fi mai gustoase. Aparatul produce 3 tipuri de apa alcalina cu pH 8.5, pH 9.0 si pH 9.5.

2 - Apa Neutra (Apa plata | 7.0 pH)
Aceasta este singura apa care nu trece prin filtru de electroliza. Este o apa plata cu pH 7.0.

3 - Apa Acida (Apa de frumusete | 4.0 - 6.0 pH)
Este apa de frumusete cu pH 5.5. Ofera pielii un aspect mai tanar datorita proprietatilor sale astringente. Vei avea o piele stralucitoare. Inlocuieste cu succes after-shave-ul la barbati si tonicul la femei.
(Aceasta apa nu este de baut)

4 - Apa Puternic Acida
(Apa dezinfectant - 2.5 pH)
Este apa dezinfectanta cu pH 2.5. Inocuieste cele mai multe chimicale pe care le folosim in bucatarie si baie pentru a dezinfecta.
(Aceasta apa nu este de baut)

5 - Apa Kangen Puternica (Apa detergent - 11.0 pH)
Este apa detergent cu pH 11.0. Inlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, solutiile de spalat geamurile, solutiile de spalat parchetul, solutiile de spalat gresia, oferind si un luciu deosebit. Se foloseste si pentru spalarea alimentelor, indepartand pesticidele, ierbicidele.
(Aceasta apa nu este de baut)

Caracteristici LeveLuk K8

Celeritatea procedeului de electroliza si intensitatea cu care acesta se realizeaza este datorata celor 8 electrozi cu care este prevazut acest aparat de alcalinizare si ionizare a apei conceput de catre compania Enagic.

Caracteristici LeveLuk SD 501

Inovator si usor de folosit

Ecranul LCD, de dimensiuni mai mari decat anterioarele aparate, aduce un plus de rafinament si inovatie, avand totodata calitatea si de ecran tactil ce ii confera o mai buna acuritate functionala.

De fiecare data cand veti utiliza aparatul sau cand veti primi o notificare din partea aparatului, veti fi atentionat de catre ghidul vocal, prin intermediul acestui ecran LCD. Spre exemplu, va arata tipul de apa produs si alte informatii necesare. Introducerea acestui ecran tactil a imbunatatit foarte mult calitatea si celeritatea operatiunilor de utilizare, transformand orice operatiune intr-una extrem de simpla.

Leveluk K8 este prevazut cu un ghid, ce ofera informatiile necesare in 8 limbi straine, aceste calitati ridicandu-l la rangul de cel mai usor de inteles si intrebuintat aparat de alcalinizare si ionizare a apei de pana acum.

Acest inovator aparat poate fi folosit de catre utilizatorii din lumea intreaga, indiferent de nivelul scazut ori ridicat de volti, intrucat cablul de alimentare variaza in functie de tara de utilizare.

Pret si detalii despre achizitionare

Pretul aparatului LeveLuk K8 este de 3660 euro + TVA.

Pretul este acelasi in toata lumea, dar difera moneda de achizitie.

Daca doriti sa achizitionati aparatul LeveLuk K8 noi va ajutam sa completati toate formularele necesare. Daca sunteti din Romania, comanda se trimite la Dusseldorf, Germania, sediul european al firmei Enagic din Europa. Se primeste factura proforma apoi dvs. pe baza acestei facturi faceti plata in contul bancar al firmei Enagic in Dusseldorf. In 5-7 zile aparatul soseste acasa la dvs. prin curier rapid.

Observatii:
- Pentru a efectua plata aveti nevoie de un cont in euro.
- Transportul din Germania pana in Romania este de 34 euro + TVA
- Daca achizitionati aparatul pe o firma platitoare de TVA atunci nu mai trebuie sa platiti TVA-ul, intrucat este o achizitie intracomunitara (scutita de TVA.)
- Valoarea TVA-ului este de 19% (TVA-ul din Germania)
- Aparatul se poate achizitiona avantajos si in rate pe 3, 6, 10, 16, 24 luni.
- Aparatul are garantie totala 5 ani de zile.
- Aparatul se livreaza in maxim 3-4 zile lucratoare dupa ce s-a confirmat plata lui.

Contactati-ne acum daca aveti intrebari suplimentare sau daca doriti sa va schimbati viata si sa achizitionati acest aparat pentru sanatatea familiei dvs.

Sfaturi utile:

 • NU SE IAU MEDICAMENTE CU APA ALCALINA le poate mari efectul, fiind absorbite mult mai repede.
 • Leveluk Sd 501
 • Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este aparatul care produce miraculoasa APA KANGEN.
 • Toate piramidele vietii au la baza apa.
 • Corpul uman este compus din aproximativ 70% apa.
 • Procentul de apa din organism variaza in functie de varsta: de la 97% la embrionul de 7 zile, scazand treptat la 65-75% la adult si 50-55 % la varstnic.
 • La persoanele obeze, procentul de apa din organism poate scadea  pana la 40 %.
 • Creierul contine 83% apa, sangele 83%, ochii 95%, muschii 75%, plamanii 86%, rinichii 83%.
 • pH - cantitatea de hidrogen activ. pH-ul este de la 0 la 14. 0-7=acid, 7-14=bazic.
 • Apa buna este cheia pentru curatarea fluidelor organismului.
 • Apa elimina oxigenul activ.
Copyright
Copyright