LeveLuk JRII

Leveluk Sd 501Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk JRII, este echilibrul perfect intre buget si calitate. Este recomandat pentru persone singure sau cupluri. Familiile ar trebui sa ia in considerare unul dintre modele Leveluk SD-501 sau Leveluk SD-501 Platinum. Este compact si usor de instalat. Acesta transforma apa de la robinet in timp real in apa cea mai sanatoasa care exista si care este perfecta pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism. Este usor de folosit, dar este si convenabil ca si pret avand in vedere rezultatele obtinute.

LeveLuk JRII ca rezultat al procesului de electroliza poate crea cinci categorii de apa in functie de pH-ul selectat, fiecare avand multe utilizari in viata de zi cu zi :

1 - 3 tipuri de apa Kangen ® alcalina (8.5 pH - 9.0 pH - 9.5 pH)
Apa alcalina, terapeutica, ideala nu numai pentru baut, dar si pentru gatit. Alimentele preparate vor fi mai gustoase. Aparatul produce 3 tipuri de apa alcalina cu pH 8.5, pH 9.0 si pH 9.5.

2 - Apa Neutra (Apa plata | 7.0 pH)
Aceasta este singura apa care nu trece prin filtru de electroliza. Este o apa plata cu pH 7.0.

3 - Apa Acida (Apa de frumusete | 4.0 - 6.0 pH)
Este apa de frumusete cu pH 5.5. Ofera pielii un aspect mai tanar datorita proprietatilor sale astringente. Vei avea o piele stralucitoare. Inlocuieste cu succes after-shave-ul la barbati si tonicul la femei.
(Aceasta apa nu este de baut)

4 - Apa Puternic Acida
(Apa dezinfectant - 2.5 pH)
Este apa dezinfectanta cu pH 2.5. Inocuieste cele mai multe chimicale pe care le folosim in bucatarie si baie pentru a dezinfecta.
(Aceasta apa nu este de baut)

5 - Apa Kangen Puternica (Apa detergent - 11.0 pH)
Este apa detergent cu pH 11.0. Inlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, solutiile de spalat geamurile, solutiile de spalat parchetul, solutiile de spalat gresia, oferind si un luciu deosebit. Se foloseste si pentru spalarea alimentelor, indepartand pesticidele, ierbicidele.
(Aceasta apa nu este de baut)

Caracteristici LeveLuk JRII

Celula electrolitica este echipata cu trei electrozi, grupati in mod compact.

Pret si detalii despre achizitionare

Pretul aparatului LeveLuk JRII este de 1680 euro + TVA.

Pretul este acelasi in toata lumea, dar difera moneda de achizitie.

Daca doriti sa achizitionati aparatul LeveLuk JRII noi va ajutam sa completati toate formularele necesare. Daca sunteti din Romania, comanda se trimite la Dusseldorf, Germania, sediul european al firmei Enagic din Europa. Se primeste factura proforma apoi dvs. pe baza acestei facturi faceti plata in contul bancar al firmei Enagic in Dusseldorf. In 5-7 zile aparatul soseste acasa la dvs. prin curier rapid.

Observatii:
- Pentru a efectua plata aveti nevoie de un cont in euro.
- Transportul din Germania pana in Romania este de 34 euro + TVA
- Daca achizitionati aparatul pe o firma platitoare de TVA atunci nu mai trebuie sa platiti TVA-ul, intrucat este o achizitie intracomunitara (scutita de TVA.)
- Valoarea TVA-ului este de 19% (TVA-ul din Germania)
- Aparatul se poate achizitiona avantajos si in rate pe 3, 6, 10 luni.
- Aparatul are garantie totala 3 ani de zile.

Contactati-ne acum daca aveti intrebari suplimentare despre apa Kangen ® sau daca doriti a comanda (cumpara) acest aparat pentru sanatatea familiei dvs.

Sfaturi utile:

 • NU SE IAU MEDICAMENTE CU APA ALCALINA le poate mari efectul, fiind absorbite mult mai repede.
 • Leveluk Sd 501
 • Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este aparatul care produce miraculoasa APA KANGEN.
 • Toate piramidele vietii au la baza apa.
 • Corpul uman este compus din aproximativ 70% apa.
 • Procentul de apa din organism variaza in functie de varsta: de la 97% la embrionul de 7 zile, scazand treptat la 65-75% la adult si 50-55 % la varstnic.
 • La persoanele obeze, procentul de apa din organism poate scadea¬† pana la 40 %.
 • Creierul contine 83% apa, sangele 83%, ochii 95%, muschii 75%, plamanii 86%, rinichii 83%.
 • pH - cantitatea de hidrogen activ. pH-ul este de la 0 la 14. 0-7=acid, 7-14=bazic.
 • Apa buna este cheia pentru curatarea fluidelor organismului.
 • Apa elimina oxigenul activ.
Copyright
Copyright