Anespa

Anespa, EnagicPrimul aparat din lume care utilizeaza sistemul de filtru dublu. Sistemul Anespa transforma in timp real apa de la dus sau cada in apa termala, ionizata usor alcalina (pH 6.8-7.5). Este usor de instalat, usor de folosit iar rezultatele se vor vedea imediat.


Beneficii Anespa

Apa termala produsa de aparatul Anespa este deosebit de eficace impotriva pielii uscate, circulatiei proaste, eczemelor, degeraturilor, contuziilor, entorselor, rigiditatii din umeri, nevralgiilor, reumatismului, oboselii, hemoroizilor, durerilor de spate, insomniilor si atrofierii.

Hidratarea pielii
Hidratarea pielii AnespaApa termala bogata in minerale produsa de Anespa confera un ten tanar si contribuie la pastrarea unei pieli fine. Va va face sa va simtiti relaxati ca dupa o baie calda de primavara. Ionii de minerale din apa hranesc pielea oferind o piele stralucitoare.

Par stralucitor
Par stralucitor AnespaTuturora le place sa aiba un par stralucitor. Apa termala, ionizata produsa de Anespa va da parului dvs. o stralucire aparte care va uimi pe toata lumea.

Caracteristici Anespa

Apa de la robient contine foarte mult clor. Clorul este cel mai mare dusman al pielii. Cand este absorbit de piele, acesta formeaza oxizi de clor care in combinatie cu moleculele de grasime din tesuturi duc la pigmentarea pielii si aparitia pistruilor. Cu Anespa va puteti proteja pielea de efectele daunatoare ale apei de la robinet, aparatul eliminand clorul si bacterile cu ajutorul filtrelor de purificare.

Apa termala
Futamata. Efect de apa termalaApa termala este un ingredient unic al carui rol este improspatarea, hidratarea intensa si calmarea pielii. Ea poate fi utilizata pentru toate tipurile de ten. De aceea firma japoneza Enagic s-a gandit sa produca acest sistem prin intermediul caruia sa aduca in casele oamenilor beneficiile apei termale.

Filtrele ANESPA contin numai ingrediente atent selectionate, benefice pielii, cum ar fi "Tufa", o piatra minerala realizata prin precipitarea carbonatului de calciu si solidificarea lui. Tufa este un mineral care se gaseste in unele dintre cele mai vechi izvoare cu apa termala din Japonia situate de-a lungul raului Futamata.

Beneficii sistem Anespa(1) - Cartusul de purificare al apei
Turmalina sau turmalinul este un cristal semipretios cu o structura chimica variabila, un silicat complex de aluminiu si bor. Caracteristica turmalinei este aceea de a activa apa prin folosirea efectului de ion negativ. Ea indeparteaza toate impuritatile, cum ar fi compusii organici cu ajutorul fibrei de carbon activ, transformand apa de la robinet in apa de buna calitate si imbunatateste eficienta bilelor ceramice.


(2)
- Magnetul tip neodim-fier-bor (NdFeB)
Magnet cunoscut si sub numele de neodymium este unul dintre magnetii care contine un metal din categoria pamanturilor rare care depaseste forta coercitiva si produsul energetic al oricarui magnet cunoscut pana acum. Din acest motiv, acest produs reprezinta generatia noua a magnetilor ce au la baza metale rare. Acest magnet de inalta calitate poate descompune moleculele de apa in grupuri mai mici pentru a activa apa (micro-clustering). În acelasi timp, ajuta la o mai buna absorbtie a mineralelor.

(3)
- Filtrul ceramic
Filtrul contine un strat de ceramica de aproximativ trei ori mai mare decat al altor produse conventionale. Acesta contine bile ceramice care genereaza ioni negativi, producand efectul de relaxare si impiedicand oxidarea.

Instalarea sistemului Anespa

Instalare sistem Anespa

Pret si detalii despre achizitionare

Pretul aparatului Anespa este de 2200 euro + TVA.

Pretul este acelasi in toata lumea, dar difera moneda de achizitie.

Daca doriti sa achizitionati sistemul Anespa noi va ajutam sa completati toate formularele necesare. Daca sunteti din Romania, comanda se trimite la Dusseldorf, Germania, sediul european al firmei Enagic din Europa. Se primeste factura proforma apoi dvs. pe baza acestei facturi faceti plata in contul bancar al firmei Enagic in Dusseldorf. In 5-7 zile aparatul soseste acasa la dvs. prin curier rapid.

Observatii:
- Pentru a efectua plata aveti nevoie de un cont in euro.
- Transportul din Germania pana in Romania este de 34 euro + TVA.
- Daca achizitionati Anespa pe o firma platitoare de TVA atunci nu mai trebuie sa platiti TVA-ul, intrucat este o achizitie intracomunitara (scutita de TVA.)
- Valoarea TVA-ului este de 19% (TVA-ul din Germania)
- Sistemul se poate achizitiona avantajos si in rate pe 3, 6, 10 luni.

Contactati-ne acum daca aveti intrebari suplimentare sau daca doriti sa va schimbati viata si sa achizitionati Anespa pentru sanatatea familiei dvs.

Sfaturi utile:

 • NU SE IAU MEDICAMENTE CU APA ALCALINA le poate mari efectul, fiind absorbite mult mai repede.
 • Leveluk Sd 501
 • Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este aparatul care produce miraculoasa APA KANGEN.
 • Toate piramidele vietii au la baza apa.
 • Corpul uman este compus din aproximativ 70% apa.
 • Procentul de apa din organism variaza in functie de varsta: de la 97% la embrionul de 7 zile, scazand treptat la 65-75% la adult si 50-55 % la varstnic.
 • La persoanele obeze, procentul de apa din organism poate scadea¬† pana la 40 %.
 • Creierul contine 83% apa, sangele 83%, ochii 95%, muschii 75%, plamanii 86%, rinichii 83%.
 • pH - cantitatea de hidrogen activ. pH-ul este de la 0 la 14. 0-7=acid, 7-14=bazic.
 • Apa buna este cheia pentru curatarea fluidelor organismului.
 • Apa elimina oxigenul activ.
Copyright
Copyright